Malou

Malou måndag 5 januari 2009

Idag så har det gått vilt till med blazern på de Tucsonska vägarna kan jag meddela. Vi skulle handla kläder till Theo så vi åkte till Macy´s. Väl på parkeringen så var det ganska fullproppat med folk, och när vi äntligen hittade en plats så var det åt fel håll i förhållande hur vi kom, men mamma försökte sig på konststycket att backa in ändå. Det föll inte så väl ut så jag hoppade ur och skulle vägleda henne in i parkeringsfickan.

Helt plötsligt får väl mamma nog, och kör iväg och runt själva parkeringsplatsen för att komma åt rätt håll. Jag ställer mig på den fortfarande lediga parkeringsrutan, följer mammas bil med blicken och precis när hon ska svänga in i den raden eller vad man säger till denna parkeringsplats så kommer en annan bil, saktar ner när de ser att det är en ledig parkeringsplats och motar bort mig med bilen. Mamma kommer då upp till den nu parkerade bilen, säger "THANKS ALOT" och bränner gummi därifrån.

Efter mycket om och med så fann vi en parkeringsplats. På vägen in på Macy´s så har mamma precis torkat av Theo som ätit chips i bilen och hade geggat ner sig ordentligt, och trycker upp den servetten under handtaget på den bilen som just knyckt vår parkeringsplats.

Stort Asgarv.

På vägen hem några timmar senare så åker vi i den högra filen (minst 4-filigt här) lugnt och försiktigt. Från ett shoppingcenter som vi passerar kör en bil ut precis framför oss, så vi får tokbromsa. De byter fil och åker nu bredvid oss. Vi blänger såklart in i den bilen för att se vad det var för tokar, och det var en cool snubbe som skulle imponera på sin fnittriga flickvän. Han såg att vi stirrade lite, så han stirrade tillbaka och körde sakta bredvid oss (observera att vi tutade inte, gjorde inga tecken, vi bara tittade på honom). Vi kom till ett rödljus och vi stannade, och denna bil bredvid oss stannade med precis vid oss trots han kunde köra fram säkert 10 meter. Han fortsatte glo och så satte han sin hand på sin näsa och gjorde ett sånt ret-tecken typ vifta med handen med tummen på näsan och så gasade han iväg. Mamma gav då honom fingret typ 20 gånger så hon hoppade upp och ner i sätet.

Herregud vad det var kul!!!

Med Mamma så blir det aldrig tråkigt iaf!


Observera att det är inte min mamma på bilden även om det lätt skulle kunna vara det ;)

0 kommentarer: